banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Bu güzel tesis Avrupa'da değil Karaköprü'de

Tesiste düzenlenen bir düğüne katılan Başkan Çiftçi, “Karaköprü’yü izlemeye devam edin” dedi.

 

Karaköprü Belediyesi tarafından yaptırılan Aquapark sosyal tesisini ziyaret eden vatandaşlar tesise hayran kaldılar. Yaz sıcaklığının en fazla yaşandığı Şanlıurfa’da büyük bir eksikliği giderecek olan Aquapark sosyal tesis gündüz ziyaretçilerine havuz başında hem yemek hem de yüzme fırsatı sunuyor.  Sosyal tesis geceleri ise düğün ve önemli toplantılara ev sahipliği yapıyor.

FAKIBABA; " BAŞKANI YÜREKTEN KUTLUYORUM"

Aqua park’ta düzenlenen bir düğün törenine katılan Şanlıurfa Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba tesise hayran kaldı.

Tesisi ilk defa gördüğünü ve hayran kaldığını belirten Fakıbaba, “İlk defa görüyorum. Sayın Başkanı yürekten kutluyorum. Ben şaşırdım. Böyle bir merkezin Karaköprü’de olması beni duygulandırdı. Başkanı Yürekten kutluyor. Tebrik ediyorum” dedi.

Aquapark  sosyal tesislerinde Sazcı ve Ateş ailelerinin düğün törenine katılan ve genç çiftçin nikahını kıyan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, böylelikle sosyal tesisteki ilk nikahı da kıymış oldu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “KARAKÖPRܒYÜ İZLEMEYE DEVAM EDİN”

Nikah töreninden sonra Aquapark  sosyal tesis hakkında açıklamalar yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Tesisimiz Şanlıurfa’ya hizmet veriyor. Nezih bir sosyal tesis. Bugün de vekil adayımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte nikah sebebiyle gelmiş olduk. Güzel de bir tesis. Gerçekten yaşam kalitesi anlamında çok önemli sonuçlar verebilecek bir sosyal tesis. Yüzme havuzu ile gençlerimize hitap edecek. Spor tesisleri ile gençlere hitap edecek. Akşamları da çok nezih bir şekilde Şanlıurfa’lıların düğünlerine ev sahipliği yapacak. Ben emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Onları tebrik ediyorum. Karaköprü’yü izlemeye devam etmek gerekiyor. Karaköprü Belediyesi olarak bir çok sosyal tesise, bir çok yeşil alana, bir çok sosyal alana imza atacağız. Ben kadromu tebrik ediyorum” diye konuştu.

TESİSE HAYRAN KALDILAR

Sosyal tesise gelen vatandaşlar böylesine güzel sosyal mekanları hizmete sunan ve Şanlıurfa için önemli bir eksikliği gideren Karaköprü Belediyesine ve Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye çok teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.