banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Bu çöp yığınları Haliliye'de birikti

Şan­lı­ur­fa'­nın Ha­li­li­ye il­çe­si bağlı sancaktara Mahallesi sa­kin­le­ri çöp­le­rin za­ma­nın­da top­lan­mam­ası ve te­miz­li­ğin ol­ma­ma­sı ne­de­niy­le be­le­di­ye baş­ka­nı Fev­zi De­mir­kol'­dan te­miz­lik ve çöp ko­nu­la­rın­da so­rum­lu­luk­la­rı­nı ye­ri­ne ge­tir­me­ye da­vet et­ti.
 
Va­tan­daş­lar­dan fatih Demirkan ise,'' sancaktar Mahallesi çöp­lük­ten ge­çil­mi­yor.­Bu­ra­sı ço­cuk­la­rı­mı­zın eği­tim gör­dü­ğü okul önü bu man­za­ra Haliliye’ye ya­kış­mı­yor.Hava sıcaklıkların artması üzerine çöplerin kokusundan geçilmediğini,çocukların bu pisliklerde oyun oynadığını ve hastalıklara sebep olan bu çöpler Haliliye Belediyesine yakışmıyor.'' şeklinde konuştu.
 
BEEDİYE'Yİ GÖREVE DAVET ETTİLER
 
Bahçe yolu  1475. sokak ­çöp­le­rin ve so­kak­la­rın ha­li iç­ler acı­sı. So­kak­la­rı­mız ve Cad­de­le­ri­miz ba­kım­sız­lık­tan ve çöp­ten ge­çil­mi­yor.­ Baş­kan De­mir­kol açı­lış­lar­dan açı­lış­la­ra ko­şu­yor,­bi­raz­da za­ma­nı­nı te­miz­lik ko­nu­su­na ayır­ma­ma­sı­na tep­ki gös­te­re­rek bi­raz­da va­tan­daş­la­rı din­le­sin''­ de­di.

Kaynak: Urfagaphaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.