banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Urfa Haber Urfa Şanlıurfaspor ak parti

Bozovada yapıldı! Açılışa Hazır

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla sahil ilçe Bozova’da başlatılan 11 adet Bungalov evlerin yapımı tamamlandı. Turizm rotasında yer alan ilçede yapılan Bungalov evler, yaz ve kış turizmine büyük katkı sağlayacak. 

Kentte, Turizme dayalı ekonomiyi güçlendirmek, şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin daha fazla vakit geçirmesini sağlamak için Atatürk Barajı göl kıyısında yapımı tamamlanan Bungalov evler açılışa hazır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Çatak Sosyal Tesisleri içerisinde Bungalov evler, yaz ve kış turizmde önemli yere sahip olacak. Yapımı tamamlanan 11 adet Bungalov ev kısa zamanda açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

3 bin 400 metrekare alandan yapılan 11 adet Bungalov evler 27 metrekareden oluşuyor. İçerisinde yatak odası, salon, banyo, WC, veranda ve barbekü yer alıyor. Çimlendirme çalışmasının da yapıldığı Bungalov evlerde vatandaşlar kuş cıvıltısıyla gönül rahatlığıyla konaklayabilecekler.  

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından ‘’2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti’’ seçilen Şanlıurfa’da turizm alanında çalışmalarını sürdürüyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.