banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Bozova yolu gündeme gelince, onarım yapıldı
İşte o açıklama; Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, “Geçtiğimiz gün Bozova-Yaylak-Halfeti arasındaki yolların bozuk olması bazı basın yayın kuruluşlarında gündeme geldi.



Defalarca Şanlıurfa İl Özel İdaresinin söz konusu yolda bakım onarım çalışması yapmasına rağmen, çiftçilerin yol şevlerini tarlalarına sulama kanalı olarak kullanmaları ve ağır tonajlı araçların bu yolu kullanması yüzünden, yollar sık sık deformasyona uğramaktadır.



8 km.lik Bozova-Yaylak-Halfeti arası bozulan yolun yapım çalışmasına Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin talimatlarıyla 3 ekip halinde yeniden Bakım-Onarım, yama, rotmix ekipleri çalışmalarına Cumartesi-Pazar demeden devam ediyor” denildi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.