banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bozova Eski Belediye Başkanı da Kovid-19'a yenik düştü

Koronavirüs salgınına yakalandıktan sonra Gaziantep'te özel bir hastanede tadavi gören Bozova eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, amansız salgın koronavirüse hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın tanınmış isimlerinden birisi olan Bozova'nın kanaat önderlerinden eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu'nun bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Uzun süre AK parti çatısı altında Bozova ilçe belediye başkanlığını yaptıktan sonra geçtiğimiz dönem partisinden istifa etmiş, tekrar siyasete atılan Arusoğlu, yeni kurulan DEVA Partisi'nin Bozova ilçe Başkanı olarak atanmıştı.

Hayatını kaybeden eski Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, bugün öğlen namazına müteakiben Yusuf Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.  

Balikligol.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.