banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bölgenin En Büyük Canlı Hayvan Pazarı Urfa’da Açıldı

Geniş yaylaları ile canlı hayvan konusunda Türkiye’nin en zengin illerin başında gelen Şanlıurfa’da 100 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen hayvan pazarı hizmete girdi.
Şanlıurfa’nın Siverek İlçe Belediyesi tarafından Siverek – Çermik karayolu 10’uncu kilometresinde 100 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve yapımı tamamlanan hayvan pazarında canlı hayvan satışları başladı.
Modern ölçü araçları, çok sayıda hayvan indirme-bindirme rampaları, bin araçlık otoparkın yanı sıra idari binası, sosyal tesisleri bulunan pazarda, Kapalı Hayvan alım-satım alanlarının sayesinde esnaf ve hayvanlar yaz aylarında sıcaktan, kış aylarında ise yağmurdan korunacak.
     Bölgenin ihtiyacını karşılamayan İlçede bulunan Eski hayvan pazarı ve eklentilerinin yerinde kalacağı bilgisini veren Belediye yetkilileri, yeni hayvan pazarı Modern sosyal tesisleri ve otoparklarıyla esnaf ve vatandaşların rahat bir ortamda alışveriş yapmaları sağladığı belirtildi.
    Geniş ve büyük bir alanda alış-veriş yapma imkanı bulduklarını dile getiren Canlı hayvan pazarı esnaf, iyi bir tesis kurdukları için başta Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çin'de cıgeŕcilik yapan Urfalı Keko 4 yıl önce

Yarasa satmayin hastalik bulasiyiii