banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Son Dakika! Yeni bir bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır-Mardin-Batman 3 Yolu Bölge Trafik Denetleme Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralılar var.

Saat 13.10 sıralarında Diyarbakır-Mardin-Batman 3 Yolu Bölge Trafik Denetleme Merkezi’ne bombalı araçla saldırı düzenlendi.

Saldırı öncesi kısa süreli silah seslerinin geldiğini belirten görgü tanıkları; polis merkezinin, bölgedeki 2 benzin istasyonun tamamen tahrip olduğunu söylediler.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, benzinlikte çalışan bir pompacının hayatını kaybettiği, yol çalışmasındaki Karayolları işçilerinin, yoldan geçen bir yolcu otobüsündeki yolcuların ve çok sayıda sivil araçtaki vatandaşların da yaralandığı belirtildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Batman’dan D Tipi Cezaevine mahkûm ziyaretine gelen bir minibüsteki sivillerin de yaralılar içerisinde olduğu, çok sayıda yaralının Çınar Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Ayrıntılar gelecek. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.