banner2
Öne Çıkanlar toz Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane

Birecik yenileniyor

Şanlıurfa’da tarihi Urfa evlerinin korunması ve yapıların iyileştirilmesi ile tarihi sokakların dış cephe iyileştirme çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve tüm ilçelerin en işlek caddelerinde dış cephe iyileştirme çalışması başlattı. Bu kapsamda iş yerleri, binalar ve tescilli yapılarda aslına uygun olarak düzenleme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi tente, tabela ve dış cephe boyama işlemi yaparak kent estetiğini koruyor.

Birecik’te sürdürülen çalışmalardan dolayı memnun olan ilçe halkı, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. İlçelerinin modern bir kimliğe büründüğünü belirten Birecikliler, değişimin ilçeye gelen turistlerce de fark edildiğini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
Birecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Omer 6 yıl önce

En son ne zaman birecige geldiniz acaba ve halk memnun demişsiniz kimlere sorduğunuzu merak ettim oturdugunuz yerden haber yazmayi birakip gidin görün ilçenin hâlini her yer köstebek yuvası gibi