banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Birecik'teki Olay İle İlgili Valilik açıklama yaptı

Şanlıurfa Valiliği, Birecik ilçesinde dün akşam saatlerinde Suriyeli iki grup arasında 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada olayda bir kişinin öldüğü üç kişinin yaralandığı, iki kişinin taburcu olduğu ve bir kişinin tedavisinin devam ettiği, olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada;"11 Ağustos 2021 günü saat 20:30 sıralarında İlimiz Birecik İlçesinde yabancı uyruklu, komşu iki  aile bireyleri arasında çıkan bıçaklı kavga sonucu; üç (3) yabancı uyruklu şahıs ve kavgayı ayırmaya çalışan iki (2) vatandaşımız yaralanmıştır. 
Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan yabancı uyruklu H.V. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, yaralılardan üçü (3) taburcu edilmiş, bir (1) yaralının ise tedavisi devam etmektedir.  
Meydana gelen kavganın ardından olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınarak adli tahkikata başlanmıştır. 

Yaşanan olayla ilgili bazı sosyal medya platformlarında yer verilen provokatif haber ve paylaşımlara itibar edilmemesi, resmi kaynaklardan yapılan açıklamaların dikkate alınması büyük önem arz etmektedir."Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.