banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bir yıl içerisinde Karaköprü elektrik sorunu çözülecek

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir dizi temaslar için gittiği Ankara'da ziyaretlerini sürdürürken, Karaköprü'nün sorunlarının çözümü için girişimlerine de devam ediyor.

Başkan Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Ali Cevheri ile birlikte Türkiye Elektrik İdaresi Anonim Şirketi (TEİAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Orhan Kaldırım'ı ziyaret ederek Karaköprü'de yapılacak olan trafo merkezinin durumu ile ilgili bilgi aldılar. Trafo merkezinin ihalesinin tamamlandığını ve 1 yıl içerisinde faaliyete geçeceği müjdesini veren Başkan Baydilli, bu trafo merkeziyle Karaköprü'de elektrik sorununun çok büyük ölçüde çözüleceğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: "Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ilçemiz için Ankara'da temaslarımızı, görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bugün de TEİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kaldırım Beyi ziyaret ettik. İlçemizde Seyrantepe Mahallemizde yapılacak olan trafo merkezinin durumunu kendilerine sorduk. Çünkü bu trafo merkezi tamamlandığında ilçemizde ara ara ortaya çıkan elektrik kesintileri de sona erecek.  Trafo merkezinin ihalesinin tamamlandığını ve 1 yıl içerisinde tamamlanarak faaliyete geçeceği müjdesini aldık. Misafirperverlilerinden ve çalışmalarından dolayı TEİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kaldırım Bey'e ve destekleri için Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri'ye çok teşekkür ediyorum. Yeni trafo merkezi ilçemize hayırlı olsun."

TEİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Orhan Kaldırım ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Baydilli'ye ve Milletvekili Cevheri'ye teşekkür ederken, trafo merkezinin en kısa sürede bitirilerek Karaköprü'de faaliyete geçeceğini belirtti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.