banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Bir Filmle Kadınlar Günü...


Belediyeye ait otobüslerle evlerinden alınarak Asfalt Caddesi üzerinde yer alan Emek Aile Sinemasına getirilen bayanlara “Hükümet Kadın ve Kelebeğin Rüyası” adlı sinema filmleri izlettirildi. Etkinliğe ilgi gösteren bayanlar salonu tıklım tıklım doldurdu. Kimi kadınların çocuklarıyla birlikte filmi izlemeye geldiği görüldü.
Sinemayı izlemeye gelen kadınların büyük bir çoğunluğunu Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı Hayati Harrani Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi, Topdağı, Eyüpkent ve Yeşildirek El Sanatları Merkezlerinde kurs gören bayanlar oluşturdu.
Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülen sosyal hizmetlerin ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Emek Aile Sineması Müdürü Hadi Karakaş “Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen bu etkinlikte Şanlıurfa Belediyesi’ne destek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.