banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Urfa yapıyor, kaymağını Antep yiyiyor

Sahipsiz Urfa söylemini doğru çıkaran yeni bir helişme! 500 Binin üzerinde suriyeli Mülteciyi barındıran  ve barış ilerisinde sahip çıkan Şanlıurfa herhangi bir girişimde bulunmazken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte misafir edilen 350 bin Suriyeli için gösterilen örnek tutum nedeniyle Nobel Barış Ödülü'ne başvurdu.

Gaziantep için hazırlanan yeni logonun tanıtım toplantısında Gaziantep'in dünyada eşi benzeri olmayan bir misafirperverlik ve kardeşlik örneği gösterdiğini bildiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep büyük bir sınavdan geçiyor. Gösterdiğimiz ensarlıkla bu ödülü hak ettiğimi düşünüyorum" dedi.

URFA MI HAK EDİYOR GAZİANTEP Mİ?

Gaziantep'in dünyada en rekabetçi 7 il arasında olmasının yanı sıra en eski 20 şehirden biri olduğunun da tescillendiğini anımsatan Başkan Şahin, "Yöneticilerimizle birlikte 2 milyonun sorumluluğunu alarak ensar muhacir sorumluluğu ile büyük bir vicdan sorumluluğundan geçtik. Ve biz bugün Nobel Barış Ödülü için başvuruda bulunduk. Çünkü Gaziantep Nobel ödülünü hak ediyor" diye konuşurken 500 bini aşan mülteciye sahip çıkan Şanlıurfa'nın böyle bir ödülü daha çok hak edip etmediğini Urfadaki idarecilerin insafına bırakıyoruz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.