banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bir Araç Osmanbey Kampüsünde Sulama Kanalına Düştü: 2 Kişi Kayıp

Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde  Şanlıurfa Mardin yolu 20. kilometresinde bulunan Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü civarında seyir halindeki bir otomobil sulama kanalına uçtu. çevredikilerin haber vermesi üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri ve itfaiye ekipleri sevkedildi. 

Ekiplerin çalışması sonucunda suya düşen araç çıkarıldı. devrilen otomobildeki şahıslardan biri kendi imkanlarıyla kurulurken 3 kişinin cesedine ulaşan ekipler, 2 kişiyi arama çalışmalarını ise sürdürüyor.

ŞANLIURFA VALİSİ ABDULLAH ERİN DE OLAY YERİNE GİTTİ

meydana gelen elim kaza sonrasında ekipler harekete geçerken, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de bölgeye giderek çalışmaları yerinde izledi. 

Vali erin çalışmalar ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü civarında sulama kanalına düşen araçtaki vatandaşlarımızdan kayıp iki kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan (cc) rahmet diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.