banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Emniyet Tefecilere baskın düzenledi: 5 gözaltı

 

Bingöl'de tefecilik yaptıkları gerekçesiyle 5 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 5 kişinin gözaltına alındığı ve evlerde yapılan aramalarda 32 adet farklı kişilere ait senetlerin ele geçirildiği belirtildi.

Konu hakkında Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "tefecilik" soruşturması kapsamında 5 farklı adrese eş zamanlı operasyon yapıldığını bildirdi.

Açıklamada, "yapılan operasyonlarda, H.K., E.A., A.G., M.H.A. ve İ.Ç. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı, tefecilik işlemlerinde kullanıldığı değerlendirilen 32 adet çeşitli şahıslara ait senet ele geçirilmiş ayrıca şüpheli şahıslardan ikamet müştemilatında yapılan aramada 5 adet küpesiz kaçak olduğu değerlendirilen canlı büyük baş hayvan ile çok sayıda boş hayvan kulak küpesi ele geçirilmiş, canlı hayvanlar ile ilgili İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerekli işlemler yapılmıştır." denildi.

Eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan H.K., E.A., A.G., M.H.A isimli kişiler gerekli işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcısı talimatıyla serbest bırakıldıkları, tefecilik yaptığı değerlendirilen İ.Ç.ise sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.