banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Kaan Kairinen Martin Vitik

Beyazgül: Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Etaplarını Bir Bir Açıyoruz

Şanlıurfa'da trafik yükünü en aza indirmek ve vatandaşların rahat yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde çalışmalarin hizlandirilmasini sağlayan Başkan Beyazgül çevik kuvvet kavşağında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa için var güçleriyle çalıştıklarının alını çizdi.

Başkan Beyazgül: '' Çevik kuvvet kavşağındayız. Bilindiği üzere çevik kuvvet kavşağı, Ulaştırma Bakanlığımız tarafından ihaleye verilmişti. Çalışmaların sonuna gelmiş bulunmaktayız. Abide tarafından gelip de otogar ve esentepe'ye geçmek isteyen ve Mardin çevre yolunu kullanmak isteyenler için bu istikamet açılmış bulunmaktadır.'' ifadelerini kullandı.

DİĞER YOLLARIN BİR AN ÖNCE AÇILMASI İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

Diğer istikametlerin de açılış tarihleri çok yakındır diyen Başkan Beyazgül,  Kuzeybatı çevre yolu için de gerek milletvekillerimiz gerek belediye başkanlarımızla gerekli çalışmaları yürütmekteyiz. Şanlıurfa'mıza Hayırlı uğurlu olsun'' Dedi.

Çevik kuvvet kavşağında çalışmaların tamamlanmasıyla açılan yolların ilk sürüş deneyimini de yapan Başkan Beyazgül, geriye kalan kuzeybatı çevreyolu için çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.