banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

BELSAN’da Birimlerarası Futbol Turnuvası


Şehir içi toplu taşıma hizmetinden tutun, parke döşeme v.b şehircilik hizmetleriyle gündemde olan ve Urfalılara her türlü teknolojik imkânları sunan BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmeyi planladıkları futbol turnuvasının, çalışanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti
Efor Spor Tesisleri'nde başlayan turnuvanın başlama vuruşunu gerçekleştiren BELSAN A.Ş Genel Müdürü Cengiz Konur, "BELSAN’a bağlı birimler arasında ilk defa düzenlenen turnuvaya faaliyet alanımızda olan birimlerin büyük ilgi göstermesi, onur verici bir durumdur. Amacımız çalışanlarımız arasında dostluk ve kardeşliği artırmak, iş başarısının yanı sıra arkadaşlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu vesileyle turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, turnuvanın dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
BELSAN A.Ş’ye bağlı birimlerden oluşan 8 ayrı takımın katıldığı turnuvada tek grup yer alıyor. Eleme usulü oynanacak maçlar sonucunda, iki takım arasında final müsabakası oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.