banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber Milot Rashica

BELSAN PERSONELLERİNE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİ VERİLDİ


Şehiriçi Toplu taşımada görevli kaptanlara yönelik olarak verilen ‘Yangın eğitimi ve tatbikatı’ iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.
İki oturum şeklinde gerçekleştirilen eğitime Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar,BELSAN Genel Müdürü Ömer Göçebeler, İtfaiye Eğitim Şube Müdürü İsmet Karaçizmeli, Hizmet İş 2.Nolu Şube Başkanı Bozan İzol ve BELSAN personelleri katıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimlerden sonra, yangına müdahale tatbikatı yapıldı. Eğitimlerin ardından BELSAN personelleri boş bir alanda yangın tüpleri ile söndürme eğitimi verildi.
Bilinçli bir şekilde yangına müdahale etmenin ve yangın tüplerinin kullanımı ile ilgili olarak BELSAN personellerine yönelik olarak eğitim verdiklerini belirten İtfaiye Eğitim Şube Müdürü İsmet Karaçizmeli, Yaşanacak herhangi olumsuz durumlarda kaptanların konuya hâkimiyetleri olsun diye bilgiler verdiklerini dile getirdi.
Eğitimleri önemsediklerini belirten BELSAN Genel Müdürü Ömer Göçebeler şunları söyledi;
“Personellerimize yönelik olarak önceliklerimizden bir tanesi eğitimdir. Eğitimi çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyemize bağlı itfaiye eğitmenleri tarafından hem sunum şeklinde hemde uygulamalı olarak Yangın eğitimi ve tatbikatı konusunda eğitimler verildi, faydalı olacağını umuyorum. Eğitimimiz gayet başarılı geçti, bu tür eğitimlere devam edeceğiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eğitmenlerine ve Şube Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.