banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Belediyenin kampanyasına yardım yağdı
 Vatandaşların İtfaiye Müdürlüğüne teslim ettikleri yardımlar arasında katalitik sobadan, guru gıdaya, battaniyeden kışlık elbiseye kadar çok sayıda malzeme bulunuyor. Şanlıurfa Belediyesinin organize ettiği yardım kampanyasında toplanan malzemelerin itfaiye müdürlüğünde paketleme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yardım eden kadir şinas Şanlıurfalılar arasında öyleleri var ki duygulanmamak elde değil. Buzdolabındaki kavatlılığını, evindeki bir kilo pirinç ve mercimeğinin yarısını Van’daki depremzedelere göndermek için Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün yolunu tutan vatandaşlarımız kampanyada çalışan personeli duygulandırdı.

 

YARDIM KAMPANYASININ ARACI YOLA ÇIKIYOR

Yapılan yardımları Van’a götürecek aracın yarın yola çıkacağını söyleyen Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe, ”Milletimiz kendine yakışanı depremin ilk gününden itibaren yapıyor. Belediyemizin yardım kampanyası üzerine de herkes hazırdı zaten ama yardımı ne şekilde hangi tür ihtiyaçların olduğu, nereye ne şekilde bilmiyordu. Şanlıurfa belediyesi olarak bu işin organizasyonunu üstlendik. Şuanda Afet Koordinasyon Merkezinin yer aldığı itfaiye müdürlüğümüzde vatandaşlarımızın yapmış olduğu yardımları kabul ediyoruz. Burada arkadaşlarımız ilgileniyorlar, paketliyorlar. İnşallah yarın aracı gönderecez. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde yardımların daha da artacağına inanıyorum.”dedi

 

VATANDAŞ BELEDİYENİN KAMPANYASINI TAKDİR ETTİ

Belediyenin başlattığı yardım kampanyasını takdir eden vatandaşlardan Ali Kılıç ise “Bu tür afetlerde duyarlı olmamız gereken bir dönemdir. Her hangi bir ayrımcılık yapmadan hangi vatandaş elinden ne geliyorsa bunun azamisini yapmamız gerekiyor. Bende bugün giyim yardımı ve soba yardımı yaptım. Oradaki kardeşlerimizin bir nebze olsun ısınma problemi giderilsin diye. Bu yardımlarımı da belediyemize teslim ettim. Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışmayı da takdir ettim. Çünkü bu yardımların ulaştırılması büyük bir görevdir. Herkesin bu taşın altına elini koyması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.