banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Belediye Urfa’da Beklenen Uygulamayı Yürürlüğe Koydu

 6 Şubat Pazartesi günü başlayacak abonman kart uygulamasıyla öğrencilerin daha uygun ücretle okullara ulaşımı sağlanacak.

Kentte öğrencilerin eğitimlerine büyük bir önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik kolaylıklar sağlıyor. Şehir içi ulaşımda yeni alınan son model otobüslerle hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik abonman kart uygulaması başlatıyor.

20,4 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgü’ün talimatları doğrultusunda abonman kart uygulamasında öğrenciler daha uygun ücretle okullara ulaşımı sağlanacak.

6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak olan abonman kart uygulamasıyla 75 biniş 105 lira, 120 biniş 150 lira olacak. Uygulamada kart geçerlilik süresi ise bir ay olacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.