banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Belediye Kanmayın diye uyardı! İşsizleri Belediye Alacağız diyerek dolandırıyorlar

Siverek Belediyesi son dönemlerde işe alım vaadiyle dolandırıcılık yapıldığına ilişkin duyumlar üzerine vatandaşları uyardı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bazı şahısların, belediyenin adını kullanarak, vatandaşları işe alım vaadi ile dolandırdıkları öğrenildi. Konunun Siverek Belediyesine bildirilmesi üzerine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden açıklama yapıldı.

İşçi alımı şartlarının kanunla belirlendiği ifade edilen açıklamada, “Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alımlarında herhangi bir aracı olmadığı gibi işçi alımları yasalar çerçevesinde yapılmaktadır. Bu süreçte belediyemizde herhangi bir alıma ihtiyaç duyulmamakta ve ihtiyaç duyulması halinde ise kanunla belirlenen süreçler işletilecektir.” denildi.

Açıklamanın devamı ise şu şekilde:

“Belediyemiz ve iştiraklerinin ismi kullanılarak vatandaşlarımız işe alım vaadiyle dolandırıcılar tarafından mağdur edildiği bilgisine ulaşılmıştır. Halkımızın bu konularda resmi ilan ve ilgili kurumların dışında bu tür kişilere itibar etmemeleri gerekmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.