banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Bayık’tan  Korona kahramanlarına teşekkür ziyareti 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgını ile mücadele çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ; AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Hilvan İlçe Kadın Kollar Başkanı Melahat Şık, AK Parti Yönetim kurulu üyeleri ve Hilvan Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi pandemi bölümünde görev yapan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp ikramlarda bulundu.
Sağlık çalışanlarına moral  ziyaretinde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık anlamlı ziyareti ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada ‘Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ülkemiz sınırlarına kadar yayılan Korona Virüs salgını etkisini göstermeye devam ediyor. İnsan hayatının tehlikede olduğu bu zorlu süreçte Belediye olarak yaptığımız dezenfekte ve hijyen çalışmalarının yanında sağlık çalışanlarımızda büyük sorumluluklar aldı, ve bu sorumluluklarını aileleri ve sevenleri ile aylardır görüşmeden gece gündüz demeden fedakarca yerine getirdiler. Pandeminin kahramanları olarak nitelendirdiğimiz sağlıkçılarımızın emeği inkar edilemez. Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın sağlığı için büyük emek vererek görevini yerine getiren bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’ ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.