banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Bayan Bayık Destek Çalışmalarını Hızlandırdı


Hilvan Belediye Başkanı  Aslan Ali Bayık'ın  eşi Fatma Bayık  31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala destek çalışmalarını hızlandırdı.
Seçim kampanyası kapsamında gece gündüz demeden destek çalışmalarını sürdüren Bayan Bayık 'Merkez bağlar mahallesi,  külaflı, ömerli ve  yuvacalı kırsal mahalle kadınları ile bir araya gelerek hem sorunlarını dinledik hem de gelecekte uygulayacağımız projelerimizi tanıttık.Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın günden güne artan desteğini görmek bizi çok mutlu etti.Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık'ın bugüne kadar ilçemiz için yapmış olduğu hizmetlerin vatandaşlarımızda büyük güven duygusu oluşturması ve halkımızın bundan sonraki dönemde de desteklerini esirgemeyeceklerini söylemeleri bizi çok onur'a ediyor. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak dokunmadık gönül kalmayana kadar tevazu, samimiyet ve gayretle destek çalışmalarımız devam edecek' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.