banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Batman'da TEOG hazırlıkları tamamlandı

25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte belirleyici olan ‘Ortak Sınav’ öncesi, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

‘Ortak Sınav’ ile ilgili, hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, okul çevresinde ikamete eden ve orada bulunan vatandaşlardan, sınav süresi içinde öğrencilerin dikkatini dağıtacak, tutum ve davranışlardan kaçınmalarını rica etti. 

Sınav öncesi ve süresi için gerekli planlamanın yapılarak önlemlerin alındığını belirten  Aslan; “Ortaokul 8. sınıf öğrencilerimizin, ortaöğretime geçişlerinde belirleyici olan ‘Ortak Sınav’, 25-26 Kasım tarihinde toplam 6 oturum şeklinde gerçekleşecek. Sınavın yapılacağı Çarşamba ve Perşembe günlerinde, sınav yapılacak okullarımızın çevresinde ikamet eden esnaf ve vatandaşlarımızdan ricamız, öğrencilerimiz için önemli olan ‘Ortak Sınav’ süresi içinde, gürültüden kaçınmalarıdır. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Çarşamba ve Perşembe günü 6 oturum halinde gerçekleşecek olan ‘Ortak Sınav’ 09.00 ile 12.00 saatleri arası gerçekleşecek.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.