banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Batman'da iki grup arasında silahlı kavga

Batman’da Akyürek Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kurşun, seyir halindeki şehir içi minibüsün camına isabet etti. Kurşun, minibüste annesinin kucağında bulunan 3 yaşlarındaki çocuğun hizasındaki cama isabet ederek sıyırdı.

Edinilen bilgilere göre, İstasyon Caddesinde bulunan tekel bayisinden bir grup ile caddedeki kıraathaneden bir grup arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada sıkılan kurşunlardan bir tanesi yolda seyir halindeki bir şehir içi yolcu minibüsünün camına isabet etti. Minibüste annesinin kucağında bulunan 3 yaşlarındaki ismi öğrenilemeyen bir çocuğu sıyırdı.

Cam parçaları isabet eden çocuk hafif yaralandı. Yaralanan çocuk annesi tarafından bir başka araçla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, yaşanan olayla ilgili incelemelerde bulundu. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.