banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Batman Üniversitesi proje ve bilimsel araştırma ofisi açıldı

Batman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Proje ve Bilimsel Araştırma Ofisi, Batı Raman Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Gümüş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Yenal Kesbiç kesti.

Açılış sonrası İİBF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Silinir, Rektör Prof. Dr. Uluçam, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gümüş ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Kesbiç’e Proje Ofisi hakkında kısa bir sunum yaptı.

Yrd. Doç. Dr. Silinir sunumunda  fakülte olarak yerel, ulusal ve uluslararası projelerin üretilmesine katkı sunmak amacıyla proje ofisinin önemine değindi.

Sunum ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Uluçam, ofisin akademisyenlerin proje üretmeleri konusunda önemli bir işleve sahip olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “Proje ofislerimizin akademisyenlerimizi proje üretmeleri konusunda teşvik ederek, hibe ve destek kaynakları bulunmasında yardımcı olacaktır. Şehrimiz ve Üniversitemizin işbirliğini geliştirmek adına da önemli bir adımdır. Bu ofiste hazırlanan projelerin diğer akademik birim ve kadrolarına duyurma ve onlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaları için önemli olacağı kanaatindeyim. Ayrıca Üniversitemizin akademisyenlerinin hazırladığı projelere destek veren bir ofisimiz daha var ‘Bilimsel Araştırma Projeleri Başkanlığı (BAP)’. Hazırlanan projelerin BAP tarafından ön incelemesi yapılarak, nitelikleri ve yararlılıkları gözden geçirilerek projelere destek sunulmaktadır. Projeler her zaman özgün olmalı, yapılmamış olanlar üzerine projeler yoğunlaşmalı.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.