banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Batman KDÇH Hastanesi Başhekimi görevden ayrıldı

Yaklaşık 18 ay boyunca Hastane Yöneticiliği yapan anestezi uzmanı Dr. Halit Demir, kendi isteği ile görevden ayrıldı.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği,  Dr. Halit Demir için bir veda etkinliği düzenledi. Etkinliğe Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, Hizmet Başkanları Ercan Seven, Mustafa Aykal, Beşir Ulutaş, Birliğe bağlı Sağlık Tesisleri yöneticileri ile çalışanlar katıldı.

Veda etkinliğinde konuşan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, “Hastane yöneticimiz Dr. Halit Demir ile yaklaşık 18 ay birlikte çalıştık. Kendi isteği ile görevinden ayrılan Demir ile gönül isterdi ki, daha uzun bir zaman birlikte çalışabilseydik. Yeri geldi makam odasını yatan hasta odasına çevirdi. Hastaneye daha iyi bir hizmeti nasıl sunabiliriz arayışı ve cesareti ile takdir edilecek bir performans gösterdi. Dr. Halit Demir’in çalışmaları bizi ziyadesiyle memnun etti. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dr. Halit Demir ise; “18 aylık süreç içerisinde yüklendiğim bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösterdim. Genel Sekreterliğimizden büyük destek gördüm. Bundan böyle de anestezi uzmanı olarak sağlık alanında üzerime düşeni yine layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.