banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

BAŞSAVCI DOĞAN, YARGI OLARAK NET BİR İRADEYE SAHİBİZ

    Bölgede yaşayan kadınların karşıltaştığı sorunlar ve hakları konusunda görüşlerini dile getiren Başsavcı DOĞAN; "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde kendilerini geliştirmelerini, yaşadıkları ilin, bölgenin ve ülkemizin her yönden kalkınması için üstün bir gayretle çalışmalarını ümit ediyoruz. Bizim için her insanın ayrıcalıklı, kutsal ve asla vazgeçilemeyecek hakları vardır. Kadın Hakları bunlar içinde farkındalık yaratmak amacıyla oluşturulmuş bir kavramdır, ancak Şanlıurfa da zaman zaman kadınlar ve kızlarımız yönünden kabul edemeyeceğimiz sorunlar da vardır. Bu sorunları devlet olarak, yargı olarak çözmek konusunda net bir iradeye sahibiz. Bütün bunlara rağmen Şanlıurfalı kadınlarımıza ve kızlarımıza ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve daha eğitimli olması için büyük görevler düşmektedir." şeklinde konuştu.

    Etkinlik sonunda  öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başsavcı DOĞAN öğrencilere daha çok çalışmalarını ve daha çok üretmelerini tavsiye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.