banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Başkanı Mehmet Ekinci, Akşemsettin mahallesinde 140 aileye tapularını dağıttı


BAŞKAN EKİNCİ TAPU DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akşemsettin mahallesinde ikamet eden 140 aileye daha tapularını dağıttı. Başkan Ekinci,” Sorunun kökten çözümü için girişimlerimiz devam ediyor.” Dedi.

İlçenin kanayan yarası haline gelen tapu sorununun çözümü için girişimlerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tapu dağıtımına devam ediyor. Başkan Mehmet Ekinci, vatandaşlarla bir araya gelip yıllardır çözüm bekleyen tapu sorunu için adım atmayı sürdürüyor. Başkan Ekinci, Akşemsettin mahallesinde tapu sorunu yaşayan 140 ailenin daha yüzünü güldürdü.  Akşemsettin mahallesinde gerçekleşen tapu dağıtımına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile vatandaşlar katıldı. Mahalle sakinlerine elleriyle tapularını dağıtan Başkan Ekinci, bu sorunun kökten çözümü için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Tapularını alan ve mutlulukları gözlerinden okunan vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler. İlçedeki tapu sorunun kökten çözümü için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Ekinci,” İnşallah bu sorunun kökten çözümü kısa sürede gerçekleşecek.” Dedi.

140 vatandaşa tapu dağıtımını yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “İlçemizde çok ciddi bir sorun olan tapu sorunuyla ilgili belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yine Akşemsettin mahallemizde tapu dağıtımı yapmıştık. Muhtarımız ve sorunun çözümüne katkı sunan teknik ekipten arkadaşlarımızla beraber 140 vatandaşımızın tapusunu veriyoruz. Şahıs arazilerinin olduğu alanlarda belediyenin yaptığı çalışmalar sonucu bu tapuları vatandaşlarımıza veriyoruz. Vatandaşlar kendi aralarında mutabık olduklarında biz de belediye olarak her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Hazine arazileri üzerinde olan yerlerle ilgili de bizim hazırladığımız taslak Çevre ve Şehircilik Bakanlığının web sitesinde yayınlandı. İnşallah hazine arazileri üstündeki yerlerle ilgili mevcut sorun da kısa zamanda tümüyle bitecek. Bunun yasal sürecini bekliyoruz. Olay artık Bakanlar Kurulunun gündeminde. İnşallah bugün dağıttığımız tapular hayırlı uğurlu olur. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.