banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye İcra Müdürlüğü İmparatorluk çöküyor! İbrahim Özer İbrahim Halil Tepe

Mahalle Muhtarlarına Bilgisayar Verildi



 Başkanı Fevzi Demirkol’un, 19 muhtar evinin temel atma töreninde “Haliliye İlçe sınırlarındaki 169 mahalle muhtarına bilgisayar hediye edeceğiz” sözü üzerine kamu hizmetinde kullanılmak üzere muhtarlara alınan bilgisayarlar düzenlenen törenle teslim edildi. “Söylediysek yaparız” diyen Başkan Fevzi Demirkol, “Muhtarlarımıza bilgisayarları hayırlı olsun” diye konuştu.

HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN 169 MAHALLE MUHTARINA BİLGİSAYAR
Haliliye Belediyesi’nin 19 Ekim 2015 tarihinde düzenlediği 19 mahalleye muhtar evi temel atma töreninde konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “32 merkez ve 137 kırsal mahallenin muhtarlarına bilgisayar hediye edeceğiz” söyleminden sonra kamu hizmetlerinde kullanılmak üzere mahalle muhtarlarına alınan bilgisayarların teslimi için tören düzenledi. Törene; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek ile ilçe belediye başkanları, AK Parti teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri, STK temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

BAŞKAN DEMİRKOL: “VAADİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Yöresel yemek ikramının da yapıldığı törenin açılışında konuşan Başkan Fevzi Demirkol, söyledikleri vaadi gerçekleştirdiklerini söyledi. Muhtarların kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, şunları söyledi:
“1 Kasım öncesinde muhtarlarımızla ve halkımızla buluştuğumuz zaman kırsal ve merkezdeki tüm mahallelerimizin hizmetlerinin takipçisi olacağımız, hizmetlerinde en acil şekilde kendilerine ulaşacağımızı vaat etmiştik. Bu arada, muhtarlarımızın bizim için çok önemli olduğunu söylemiştik. Muhtarlarımız bizim elimiz, kolumuz, kulağımız, gözümüz, yapmış olduğumuz hizmetleri bize anlatan ve halktan gelen talepleri bize aktaran değerli mensuplarımız. O bakımdan muhtarlarımızın, çağımızın bilgi çağı olması dolayısıyla bilgi çağından faydalanmaları için 169 muhtarımıza bilgisayar vaat etmiştik. Bugün bu vaadimizi gerçekleştiriyoruz.”

BAŞKAN ÇİFTÇİ: HALİLİYE BELEDİYESİ BİRÇOK HİZMETE ADIM ATMIŞ
Haliliye Belediye Başkanlığımız her zaman muhtarlara yönelik gerek çok amaçlı salonlarıyla, muhtar evleriyle yine sosyal anlamda mahallede yer bulunan mekanların tefrişatı, donanımı ve ihtiyaçların giderilmesiyle aslında bir çok hizmetlere adım atmıştır. Bugün de 169 mahallemizin muhtarına hizmette kullanılmak üzere Haliliye Belediye Başkanlığımız bir bilgisayar dağıtımı törenini gerçekleştiriyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER
Törende konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Başkan Fevzi Demirkol’un muhtarlara yönelik verdiği sözü tuttuğunun altını çizerek, “Muhtarlarımızı düşünerek bu bilgisayarları dağıtan Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Mahmut Kaçar da, Haliliye Belediyesi ve Başkan Fevzi Demirkol’a muhtarlara yönelik yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise konuşmasında, “Haliliye Belediye Başkanımızın daha önce sahada vermiş olduğu bir sözü yerine getirmenin gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.


BAKAN ÇELİK: HALİLİYE BELEDİYE BAŞKANINI KUTLUYORUM
Son olarak kürsüye çıkan Bakan Faruk Çelik, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un 1 Kasım seçimlerinden önce verdiği sözü yerine getirdiğini hatırlattı. “Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diyen Bakan Çelik, “169 muhtarımıza artık internet çağındayız bilgisayarlarını teslim ettik. Haliliye Belediye Başkanımızı kutluyorum, tebrik ediyorum.  Bilgisayarlarınız hayırlı olsun, hayırlı hizmetlere vesile olsun” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞIN AYAĞINA HİZMETİ GÖTÜRÜYORLAR”
Bakan Faruk Çelik, son olarak Haliliye Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘evde bakım hizmeti’ ile ilgili de vatandaşın ayağına hizmetin götürüldüğünü söyledi. Bu çalışmalardan dolayı da Haliliye Belediyesi’ne teşekkür eden Bakan Çelik, “Yaşlılarımızın çaresiz traş olması gerekiyor ne yapsın, Haliliye Belediyemiz berberi gönderiyor. Bu ve benzeri ihtiyaçları karşılayacak yaşlı insanlarımızın sorunlarını çözmek için güzel bir sistem kurulmuş. Yeter ki, telefon gelsin. Telefon gelir gelmez vatandaşın ayağına hizmeti götürüyorlar” dedi.

Konuşmaların ardından muhtarlara bilgisayarları teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.