banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Başkan Yıldız Ceylanpınar ve Viranşehir Teşkilatlarını Ziyaret Etti


Başkan Yıldız, Teşkilat Başkanı Orhan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar ve Viranşehir’de AK Parti İlçe Başkanlıklarını, Ceylanpınar İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik’i Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci’yi Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret etti. Başkan Yıldız 2019 yerel seçimlerinden önce bölgede yapılan çalışmalar hakkında İlçe Başkanlarından bilgi aldı. 
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız İlçe ziyaretleri kapsamında yapmış olduğu açıklamada; “Bugün İlçe ziyaretlerimiz kapsamında Ceylanpınar’dan sonra ikinci durağımız olan Viranşehir teşkilatımızdayız. 24 Haziran seçim süreçleri ve yaklaşmakta olan yerel seçimleri konuşmak, istişare etmek, teşkilatımızın çalışmalarını yerinde görmek amacıyla İl Yönetim Kurulu Üyeleri arkadaşlarımızla birlikte teşkilatımızdayız. Viranşehir Teşkilatımız İlçe Başkanımızın başkanlığında Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis üyelerimizle, Mahalle Başkanlarımızla birlikte yerel seçimler hazırlıklarını tamamlamış durumdalar. İnşallah bu dönem hep beraber, el birliğiyle çalışmalarımızı süratli bir şekilde yerine getirerek tamamlamayı hedefliyoruz. Teşkilatımız yerel seçimlere hazır bugün burada o ışığı, o enerjiyi aldık. Bugün bizleri İlçede karşılayan önceki dönem İlçe Başkanlarımız Sayın Mehmet Yıldırım, Mehmet Nebati, Mehmet Ekinci beyefendilere de çok teşekkür ediyorum” cümlelerine değindi.
AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek; “Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız’a, Teşkilat Başkanımız Orhan Çelik’e ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugün Ceylanpınar’da yerel seçimler öncesinde İl Başkanımız ve Teşkilatlarımızla birlikte istişarede bulunduk. Allah hayırlara vesile kılsın” dedi.
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin; “Öncelikle yoğun programları arasında bizlere de vakit ayıran ihtiyaç ve taleplerimizi dinleyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve yönetimine hoş geldiniz diyorum. Ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Başkanlıkları ziyaretlerinden sonra esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Kaymakamlıklara ve Ceylanpınar Belediyesine de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yıldız, sonrasında bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.