banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Başkan Şeyhmus Aydın’a yoğun ziyaretler sürüyor


31 Mart yerel seçimlerinin ardından mazbatasını alarak geçen hafta göreve başlayan Başkan Şeyhmus Aydın, tebrik ziyaretlerine gelen vatandaşları misafir ediyor.
Vatandaş ve halk ziyaretlerinin yanı sıra kurum amirlerinin tebriklerini de kabul eden Başkan Aydın, öte yandan vatandaşlardan gelen talepleri karşılıyor.
Yoğun bir seçim dönemi yaşadıklarını dile getiren Başkan Şeyhmus Aydın, “Geçen hafta sonu meclis toplantımızı yaparak komisyonlarımızın aktif olarak çalışabilmesi için üye belirlemelerini tamamladık. Bunun yanı sıra halkımızın da göreve başlamamız olmamız hasebiyle ziyaretleri devam ediyor. Teveccüh gösterip bizleri ziyaret eden ve yalnız bırakmayan halkımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Aydın, vatandaşların hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından en kısa sürede verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretlerine çıkacağı belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.