banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Başkan Kuş'un Talimatıyla İnşaatı Başlıyor

Eyyübiye Belediyesi İlçenin Topdağı Mahallesinde Millet Kıraathanesinin yapımına için ihale sürecini tamamladı, kısa bir süre sonra işaat işlerine başlanacak.

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ihalesine çıkılan Topdağı Millet Kıraathanesinin yapımına başlanıyor. Gençlerin rahat ve konforlu ortamlarda ders çalışabilecekleri, vatandaşların da güzel ortamlarda vakit geçirebilecekleri devasa proje için yapım çalışmaları başlıyor. İhalesine çıkılan ve kısa süre içinde yapımına başlanacak proje; 266 metre karelik kapalı alan, 727 metre karelik açık teras alanı, 34 metre karelik seyir teras alanı, 86 metre kare ders çalışma ve kütüphane alanı, 89 metre kare kafeterya, 20 metre kare medyatek-teknoloji odası ve 20 metre karelik bireysel ders çalışma alanıyla ilçe gençliğinin ve vatandaşların hizmetine sunulacak. 

Sosyal medya hesabından projenin duyurusunu yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ihalesine çıkılan proje için şunları söyledi,” İhalesine çıktık, yapımına başlıyoruz. Topdağı ve çevre mahallelerimizdeki gençlerimizin rahatça ders çalışabilecekleri, yaşlılarımızın vakit geçirebilecekleri alanları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Eyyübiye'ye Değer.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.