banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Başkan Kuş'un Girişimleriyle Eyyübiyeliler de Noter Hizmeti Alacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle ilçenin önemli eksikliklerinden olan Noter, Akçakale yolu üzerinde hizmete başladı. Noter ziyaretinde konuşan Başkan Kuş, Halkbank ve Ziraat Bankası şubelerinin de kısa sürede hizmete gireceği müjdesini verdi.

 Noter’i ziyaret eden Başkan Kuş,” Seçim sürecinde söz vermiştik. Girşimlerimiz sonucu ilçemize kazandırdık. Hayırlı Uğurlu olsun.” Dedi. Şanlıurfa’nın en kalabalık ilçesi olan ve büyük bir eksiklik olarak görülen Noter, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle hizmete başladı. Vatandaşların seçim sürecinde talep ettiği ve Başkan Kuş’un da söz verdiği Noter, Akçakale yolu üzeri, . Eyüpnebi mahallesi 3482. Sokakta hizmete girdi. Eksikliklerden biri olan banka şubeleri için de girişimlerinin sonuç verdiğini belirten Başkan Kuş, Ziraat Bankası ve Halkbank şubelerinin de kısa sürede hizmete gireceği müjdesini verdi.  Noter’i ziyaret eden Başkan Kuş,” Söz vermiştik. Girişimlerimiz sonucu ilçemize kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri de kısa zamanda hizmete girecek. ” Dedi.

Noter ziyaretinde konuşan Başkan Kuş şunları söyledi,” Seçim öncesi vaatlerimizden biri de Eyyübiye’de bir noter açtırmaktı. Çok şükür bu vaadimizi gerçekleştirdik. Eyyübiye’yi 8. Noter ile buluşturduk. Allah hayırlı uğurlu eylesin. İnşallah en yakın zaman zarfı içerisinde Ziraat Bankası ve Halk Bankası şubelerini de  Eyyübiye mücavhir alanı içerisinde hizmete geçecektir. Heyecan ile bekliyoruz. İnşallah 2020 yılının ilk aylarında hem Halk Bankasına hem de Ziraat Bankasına Eyyübiyeli vatandaşlarımız kavuşmuş olacak. Şimdiden  hayırlı osun inşallah.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.