banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Kuş Söz Verdi: Kapalı Yapılacak

Sorunları yerinde tesbit ederek çözüme yönelik attığı adımlarla halkın gönlünü kazanan Şanlıurfa eyyübiye İlçe belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak ziyaret ettiği Yenice semt pazarındaki esnaf ve vatandaşların sorununu dinledi. Başkan Kuş burada, hemen çalışmalara başlayıp bölgeye kapalı semt pazarı kazandıracaklarını açıkladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çarşı Pazar dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, sorunları çözmeye devam ediyor. Başkan Kuş, son olarak Yenice sem pazarı esnafını ziyaret ederek, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sık sık esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelip, talep ve sorunları yerinde dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak beraberinde Belediye Meclis Üyesi Hasan Karataş ve ilgili birim amirleriyle birlikte Yenice semt pazarındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş’ın da eşlik ettiği ziyarette semt pazarının durumu görüşüldü. Mevcut alanın Eyyübiye Belediyesine ait olmadığını ama yer tahsisi için hemen çalışmalara başlayıp bölgeye kapalı semt pazarı kazandırmaya çalışacaklarını belirten Başkan Kuş, esnaf ve vatandaşların büyük takdirini topladı.

Esnaf ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çalıştıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”  Yenice Semt pazarındayız, semt pazarındaki esnaf kardeşlerimiz bizi davet ettiler, sıkıntılarını anlattılar.  Şuanda mevcut kullanmış oldukları alan Eyyübiye Belediyesine bağlı olmayan bir alan. Mülkiyeti bize ait olmayan bir alan, o nedenden dolayı buraya kapalı bir semt pazarı yapma imkanımız yok. İlgili yerlerle görüşeceğiz. Şayet bu alanın yer tahsisini gerçekleştirsek çok kısa süre içinde kapalı semt pazarı yapımına da başlayacağız. Bu vesileyle hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermiş olacağız. “ dedi.

Başkan Kuş’un her zaman yanında olduklarını belirten Belediye Meclis Üyesi Hasan Karataş ise,” Başkanımız ile birlikte Yenice semt pazarını dolaştık, vatandaşlarımızın ve esnafımızın sıkıntılarını dinledik. Allah’ın izni ile seçimden bu yana Başkanımız nasıl hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor ise bundan sonrada o tempoyu bırakmayacaktır. Bizler de her zaman Başkanımızın yanında olacağız. “ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.