banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

BAŞKAN KUŞ, GENÇLİK MERKEZİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımına önceki aylarda başlanılan toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik merkezi yapım çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün ve Belediye Meclis Üyeleri Necmettin Sağlam ve Mehmet Sel’le birlikte inceleyen Başkan Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapım çalışmaları hızlı bir şekilde süren gençlik merkezinde açıklamalarda bulunan Başkan Kuş,”Her platformda gençlerimizi önemsediğimizi ifade ediyorduk. Gençlerimize ve Eyyübiye’li kardeşlerimize sözümüz vardı. Kendilerini Gençlik Merkezleri ile buluşturacaktık. Gençlik Merkezlerinde evlatlarımıza, çocuklarımıza, hizmet verecektik. Çok şükür yaklaşık 6 aydır yapımı süren Süleyman Şah Gençlik Merkezimizi bitim aşamasına getirdik. İnşallah yakın bir zaman zarfında yapımını tamamlayıp, gençlerimiz ile açılışını gerçekleştireceğiz. Eyyübiye’deki gençlerimizin kendi gençlik merkezlerinde ağırlayacağız. Şimdiden Gençlik Merkezimiz Eyyübiye’ye, Şanlıurfa’ya hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.