banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Başkan Kuş: Eyyübiye’nin İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Edeceğiz

Bulduğu her fırsatta ilçe merkezi ve kırsaldaki vatandaşlarla bir araya gelerek belediye hizmetlerini değerlendirip, taleplerine yanıt veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Semt pazarını ziyaret ederek buradaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri not aldı. İlçedeki bazı hizmetlerin büyükşehir belediyesi tarafından ifa edildiğini hatırlatan Başkan Kuş, bu yöndeki talepleri de büyükşehir belediyesine aktaracağını ifade etti.

Eyyübiye’nin her mahallesini, her sokağını ziyaret ederek halkla buluşmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kuş, “Bir taraftan gönül belediyeciliğini icra ederken, diğer taraftan da fiziki manada Eyyübiye’nin ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Mehmet Kuş’a mahalle ziyaretlerinde, Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan, İlhami Günbeği ve Bilal Gülyaprağı da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.