banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Başkan Kuş, Evran Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Evran Sanayi sitesinde incelemelerde bulunup, Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ile sitede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.  Saha gezilerine ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak Evran Sanayi Sitesini ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Kuş ve beraberindekiler, yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundular. Site esnafının sosyal donatı alanı talebinin karşılanması için alanda temaslarda bulunan Başkan Kuş, esnafın yeşil alan işgallerinin de son bulması için esnaf temsilcileriyle görüşme yaptı. İşgallerin ortadan kaldırılıp sosyal donatı alanları oluşturmayı planladıklarını belirten Başkan Kuş, Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’la esnafı dolaştı.

Esnafın her zaman yanında olduklarını ve taleplerini karşılamak adına da gece gündüz çalıştıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Esnafımızı ziyaret ettik, sağ olsun başkanım bize eşlik etti, bizi ağırladılar. Siteyi kısmen gezme fırsatımız oldu. Evren sanayi sitesinin sıkıntılarıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Kooperatif Başkanımız bizlere sıkıntılarını ve esnafımızın beklentilerini ifade ettiler. Daha önce sitemizin her türlü sıkıntısını çözeceğimizi ve her zaman esnafımızın yanında olacağımızı ifade etmiştik. Büyükşehir Belediyemiz ve Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’le birlikte el le verip, esnafımızın taleplerini bir bir yerine getireceğiz. Sitemizde yeşil alanların işgali söz konusu. İşgaller kırmızı çizgimizdir. Bu hassasiyetimizi burada da bir kez daha dile getirdik. Konuyu başkanımıza da söyledik. Esnafımızın mağdur olmaması için  başkanımızın bazı tavsiyeleri oldu. Bunları arkadaşlarımızla birlikte değerlendireceğiz. Tabiki esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz. Ama işgallere de asla taviz vermeyeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim. Sitemize yapılacak sosyal donatı alanları ile ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Ben Başkanımıza ve Yönetim kurulu arkadaşlarımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyorum.  “dedi.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan da Başkan Kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip şunları söyledi,” Evren sanayi sitemize ve Şanlıurfa’mıza ve Eyyübiye İlçemize değer katıp büyük hizmetler katacağından ben yürekten inanıyorum. Bugün esnafımızın ihtiyacı ile ilgili gerek yeni işyerleri, gerek kaçak yapılar gerekse diğer sorunlar ile ilgili yönetim kurulu üyelerimiz ile kendilerine arz ettim.   Ben gerek şahsım gerek yönetim kurulu üyelerim adına sayın Mehmet Kuş Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.