banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Kırıkçı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutladı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Tüm zor koşullara rağmen daha yaşanabilir bir dünya için alın teri döken tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Kırıkçı mesajına şöyle devam etti, ‘’ Görevini büyük bir sorumluluk ve özveri ile yerine getiren tüm emekçilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. AK Parti iktidarımız tarafından resmî tatil olarak belirlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı, kardeşliğin, sosyal barışın, hoşgörü ve saygının gelişmesine katkı sağlayacaktır. 1 Mayıs şiddetin, kavganın günü değil, birliğin beraberliğin dayanışmanın mücadelenin barışın kardeşliğin demokrasinin ve baharın günü olmalıdır.

Maalesef bu yıl bu anlamlı bayramı gönlümüzce kutlayamıyoruz. Yine de gönüllerimiz bu 1 Mayıs'ta da emekçi kardeşlerimizle ve işçi bayramının coşkusu ile atıyor. Emekleri, alın terleriyle daha güzel bir Şanlıurfa için çalışan emekçi kardeşlerimize, sağlık çalışanlarımıza şükran borçluyuz.

Öte yandan bu süreçte gece gündüz demeden çalışmalarına tüm hızıyla devam eden sağlık çalışanlarımızın yaşadıklarını hissettiklerini çok iyi biliyoruz. Çok büyük bir gayretle, özveriyle yeri geldiğinde kendi sağlıklarını hiçe sayarak kendilerini başkalarının hayatlarına adayan sağlık çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü bir kez daha kutlamak istiyorum. 

Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisi. Dinimizde de işçinin emeğine değer verilmiş ve Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır. Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi vatandaşlarımızdır.

AK Parti olarak çalışma hayatında emek ve alın terinin ehemmiyetini bilerek, hükümet olduğumuzdan bu yana kadın-erkek tüm işçi, memur, emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayretindeyiz ve bundan sonra da bu konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.

Ülke olarak birlik ve beraberlik şuurumuz, bütün zorlukları aşacak kuvvettedir. Her alanda güçlü bir Türkiye, Emekçisi, üreteni, çiftçisi, sanayicisi ve iş adamları ile hep beraber el ele vererek çalışması ile mümkün olmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Salgın sürecinde sağlık çalışanlarımıza gösterdikleri büyük özveriden dolayı teşekkür ediyor 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.