banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ACİL DURUM TOPLANTISI YAPTILAR

Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ile birim müdürleriyle olası olumsuz hava koşullarında yapılacak çalışmalar hakkında acil durum toplantısı yaptı. Olası yoğun kar yağışı durumunda vatandaşların mağdur olmamaları ve trafikte sıkıntı yaşanmaması için yapılan toplantıda, Başkan Demirkol olası acil durumda neler yapılması konusunda bilgiler verdi.

“İZİNLER KALDIRILDI”

Meteorolojiden yapılan açıklamada yarın itibariyle kar yağışı olacağı ve bu nedenle vatandaşların mağduriyetlerinin en aza indirmek için belirli müdürlüklerdeki izinlerin kaldırıldığını söyleyen Başkan Fevzi Demirkol, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yarın itibariyle bölgemizde muhtemel kar yağışı beklentisi vardır. Bölgemizde epeyi bir süreden beri kuraklık söz konusudur. Çiftçilerimizin bu husustan mağduriyeti söz konusudur ve yağışla ilgili, rahmetle ilgili çiftçi kesiminin talebi, duası, niyazı mevcuttur. İnşallah bizde yağış bekliyoruz ama muhtemel bir kar yağışında Haliliye bölgesindeki insanlarımızın normal gündeki gibi hayatlarına devam etmeleri için her türlü tedbiri almak noktasında bugün bir ön toplantı yaptık. Toplantımızda; Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçe Müdürlüğümüz ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün müdürleri ve Belediye Başkan Yardımcılarımız katıldılar. Yarın itibariyle bu Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşlerindeki Müdürlüğünde tüm izinler kaldırılmıştır.”

“ARAÇLAR HAZIR HALE GETİRİLDİ”

Olumsuz hava koşullarına karşı tüm araçların hazır hale getirildiğinin altını çizen Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bütün araçlarımız yakıt ihtimali de dahil olmak üzere her türlü ikmali yapılmış hazır vaziyette bekleyecekler ve hangi noktada acil müdahale gerekiyorsa o bölgeye müdahale edeceklerdir. Geçen seneki kar yağışında da biz bu noktada Haliliye Belediyesi olarak yüzümüzün akıyla bu hizmeti yerine getirdik, vatandaşlarımızın normal gündeki gibi evine, iş yerine ulaşmasını temin ettik. Bu senede inşallah kar yağışı olur ve bizde Haliliye Belediyesi olarak insanlarımızın evine, iş yerine normal zamandaki gibi gitmesini gidiş dönüşünü temin edecek şekilde gerekli tedbirleri alırız. Bu hususta arkadaşlarımız yarın itibariyle üç müdürümüzde aynı noktada buluşacaklar ve duruma göre, aciliyete göre bütün kentte çalışmalar yapacaklardır. Baştan beri devam eden ağaç budamalarındaki budama çalışmalarımız yarın kar yağışı nedeniyle muhtemelen dalı kırılacak şekildeki ağaçlarımıza yönelik bugünde devam etmektedir ve bu Bahçelievler, Yenişehir bölgesinde herhangi bir kar yükü nedeniyle kırılacak ağaç dallarını yine bütün müdürlüklerimiz temizleyeceklerdir. Kamuoyuna Haliliye Belediyesinin hazırlıklı olduğunu bu tip aksamaların önüne geçmek için gerekli hazırlığı yaptığı bilgisini bir kez daha saygıyla sunuyorum.”
“ACİL DURUMDA BEYAZ MASAMIZI ARAYABİLİRLER”

Başkan Fevzi Demirkol, vatandaşların olumsuz hava koşulları durumunda ihtiyaç duydukları hizmet için Beyaz Masa’yı aramalarını hatırlatarak, “Haliliye bölgesindeki vatandaşlarımız bizim 444 22 63 nolu Beyaz Masamıza ihtiyaçlarının veya karşılaştıkları sıkıntıları ilettikleri takdirde hemen arkadaşlarımız acil müdahaleyi yapacaklar ve aciliyetine göre anında o bölgeye intikal edeceklerdir. Telefon numaramız 444 22 63 Haliliye Belediyesinin Beyaz Masası müracaatlarını buraya yapmaları gerekmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.