banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Ekinci, Hayati Harran-i mahallesinde taleplerini dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hayati Harran-i mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci,” Periyodik bir şekilde yapılan hizmetlerin dışında bizlere gelen talepleri de bir bir yerine getirdik.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci beraberindekilerle birlikte Hayati Harran-i mahallesinde yapılan çalışmaları denetledi. Mahalle Muhtarı Fethi Kaya’yı ziyaret eden Başkan Ekinci, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçenin en büyük mahallelerinden biri olma özelliğini de taşıyan mahallenin tamamına hitap edebilecek büyüklükte Çok amaçlı Salon kazandıran Başkan Ekinci, inşaatı devam eden salonda da çalışmaları denetledi. Salonunda kısa süre içinde faaliyete gireceğini belirten Başkan Ekinci, vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinledi.

Çok Amaçlı Salon inşaatını bitme aşamasını geldiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Hayati Harran-i Mahallemizi ziyaret ettik. Muhtarımızla birlikte çok amaçlı salon inşaatından incelemelerde bulunduk. Bugüne kadar mahallemize yapılan çalışmaların dışında bizlere gelen çok amaçlı salon talebi de yerine getirildi. İnşallah kısa süre içinde de bu salonumuzu halkımızın hizmetine sunacağız. Hayati Harran-i mahallemiz nüfus bakımından da çok büyük bir mahalle ve onlara uygun büyüklükte çok amaçlı salonu inşa ettik. Öncelikle mahallemize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Sorunların iletilmesi konusunda ve bu çok amaçlı salonun yapılması ve takibinde emeği geçen mahalle muhtarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Umarım kısa bir süre içerisinde açılışı yapılır. Hüseyin Oruç Camii ile beraber güzel bir külliyede mahallemize kazandırılmış olacaktır. “dedi.

Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ise şunları söyledi;” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye mahallemize kazandırmış olduğu bu proje için mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Allah Başkanımızın yar ve yardımcısı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.