banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

KIRSALDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Başkan Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde Mamuca kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Belediye Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ve Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Bağış’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle görüştü. Çalışmalar hakkında mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, daha sonra 1 Kasım seçimlerinden önce temel atma törenini gerçekleştirdikleri çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında işçilerden bilgi alan Başkan Demirkol, sosyal donatı alanının Mamuca halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Demirkol, incelemeleriyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyesi olarak 300 nüfusa kadar olan kırsal mahallelerimizde, çok amaçlı salon şeklinde dizayn ettiğimiz tüm inşaatlarımıza başladık. 300 nüfusun üstünde olan kırsal mahallelerimizde bu çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Mamuca kırsal Mahallemizde yapacağımız çok amaçlı kültür salonunun, taziye evinin belediye meclis üyelerimizle birlikte yerinde inceleme imkanı bulduk. Mamuca sakinleri inşallah yapacağımız tesiste taziyeler yapmazlar, sevinçli günleri olur ve inşallah gençlerimizin, çocuklarımızın yetişmesindeki faaliyetlerde kullanılmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.”

Meclis Başkanvekili Abdurrahman Beyaz ise, “Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol köyümüze teşrif ettiler. Taziye evinin yapılışı kontrol ettiler. Yaptıkları ve yapacakları hizmetler için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kırsaldaki hizmetlerimiz devam ediyor. Kırsalda pek çok bir eksiğimiz kalmadı” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Muhittin Beyaz da, çalışmalardan dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ederek, “Bizde taziye evi ve belediye başkanımızın bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar, hizmetleri devam ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.