banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Başkan Çiftçi, esnafı önemsiyoruz

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçede rutin olarak düzenlemiş olduğu esnaf toplantısını bu kez pazarcı esnafı ile yaptı.

Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Karaköprü semt pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan, Karaköprü Belediyesi Zabıta Birimi ve Karaköprü’de faaliyet gösteren pazarcı esnafı katıldı.

Toplantıda pazarcı esnafı ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Çiftçi, pazarcı esnafının sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Modern kentlerde özellikle halkımızın sağlıklı bir ortamda alış veriş yapması için ilçemizin; Batıkent, Narlıkuyu ve Atakent mahallelerinde yeni sistem semt pazarları yapılıyor. Esnaflarımızın düzen ve nizam içerisinde olması, pazarlarımızın sağlıklı ve yaşanılabilir olması Karaköprü’de yaşayan insanlarımıza sağlıklı hizmet verebilmesi noktasında pazarcı esnafımızla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Biz birlikte üretime önem veriyoruz. Bizim için esas olan halkımızın mutluluğudur. Halkımızın memnuniyetidir. Onların pazarlarda gönül rahatlığı ile gidip alış veriş yapmalarıdır. Bunun için gerekli olan kararlar alındı. Esnafımızla birlikte aldığımız bu kararları uygulamaya geçireceğiz. Hepimiz Karaköprü için çalışıyoruz” dedi.

Toplantı sonunda, Karaköprü semt pazarcıları Dernek Başkanı Mustafa Kaçan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Karaköprü Belediyesi Zabıta Birimine plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.