banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Başkan Beyazgül’den Regaip Kandili Mesajı

Başkan Beyazgül tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınının İslam âleminin üzerinden bir an evvel kalkması temennisinde bulunarak Kandillerin, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran, maneviyatı yüksek geceler olduğuna işaret etti.

Başkan Beyazgül:”Regaip Kandilini ifa edeceğimiz gecede bolluk, bereket, iyilik ve sevgi kalplere dolmaktadır. Üç aylara ulaşırken, on bir ayın sultanı Ramazan ayının gölgesini de üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim. Regaip Kandiliyle başlayan, Miraç ve Berat kandilleriyle devam ederek Kadir Gecesi ve Ramazan ayı ile doruğa ulaşacak mübarek üç ayların kardeşliğin ve iyiliğin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum.” 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaip kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.