banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Beyazgül’den Ramazan ve İşçi Bayramı mesajı

Başkan Beyazgül, “Çalışan, emek veren ve alın teri döken işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” Dedi.

Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa’nın büyüyüp, gelişmesi ve hedeflerine ulaşılmasında en büyük pay şüphesiz ki çalışan, üreten işçilerimize aittir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışla Şanlı kentimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz.

Alın terinin sembolü olan 1 Mayıs, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün sembolü olan işçilerimizin yalnız yılın belirli bir gününde değil her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. 

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin gelişme ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan, rızkını alın terinden çıkaran tüm çalışanımızın, işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.
BAŞKAN BEYAZGÜL, “RAMAZAN BAYRAMI’MIZ MÜBAREK OLSUN”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, “Şanlıurfalı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Beyazgül, mesajında “Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra bizleri yeni bir bayrama daha kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Ramazan Ayında manevi hayatın yıl boyunca hissedildiği Şanlıurfa’mızda; kardeşlerimizle, gönül dostlarımızla, ihtiyaç sahipleriyle, Hz. İbrahim’in Bereketiyle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma içinde olduk. 

Bu güzel günleri Şanlıurfa halkı için unutulmaz kılmak adına, Ramazan Ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Geleneksel Ramazan etkinliklerimizle çocuklar çocuk olmanın tadına varırken büyüklerde o eski Ramazan aylarını yeniden yaşadı.

11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’i büyük bir birliktelikle tamamlamanın ve sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak, Allah’ın izni ile daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bayram ziyaretlerine rahatça gidebilmeleri amacıyla Ramazan Bayramı boyunca şehir içi toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir. 

Geleceğe olan umudumuzun ve heyecanımızın arttığı bugünlerde aziz Şanlıurfalıların ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.