banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Başkan Beyazgül, Sahada Çalışmaları İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Bayazgül, günün ilk ışıklarıyla birlikte esnaf ziyaretine çıktı. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’nın tarihi dokusunun yer aldığı eski Urfa sokaklarında bulunan esnafları ziyaret etti. Beykapısı, Kurtuluş ve Türk Meydanı Mahallesinde esnafla bir araya gelen Başkan Beyazgül, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlattı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretinde Başkan Beyazgül, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinledi. Esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Beyazgül, esnaf ziyaretinin ardından Sadun Paşa Bulvarında sürdürülen yol çalışmasını inceledi. 

ŞANLIURFA’YA YENİ BULVARLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Mevlana Bulvarı ile 15 Temmuz Demokrasi Bulvarını birbirine bağlayacak olan Sadun Paşa Bulvarında yol genişletme çalışması başlatıldı. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde de zemin sağlamlaştırılması yapıldı. Trafik akışının rahatlayacağı cadde en kısa zamanda asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.   

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Mevlana Bulvarı ile 15 Temmuz Demokrasi Bulvarını birbirine bağlayacak olan Sadun Paşa Bulvarında sürdürülen yol genişletme çalışmasını inceledi. Başkan Beyazgül, burada yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alarak yolun en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.