banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Başkan Beyazgül: Sağlık Çalışanlarımız Milletimizin Kahramanıdır

Başkan Beyazgül mesajında: “İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışan, olağanüstü durumlarda, salgınlarda ve afet bölgelerinde canı pahasına görev yapan gösterdikleri çaba ve gayretleriyle, her bir sağlık çalışanımız milletimizin kahramanı olmuştur. 

Kendimizi en çaresiz hissettiğimiz anda bile imdada yetişen, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum.

Ülkemizin son yıllarda yaşamış olduğu pandemi ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından bölgede canlarını hiçe sayarak bir canı daha sağlığına kavuşturma gayretiyle çalışan, iyileştirmek gibi kutsal bir mesleği büyük özveriyle yerine getiren bütün sağlık çalışanlarının günlerini can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimize ve insanlığa hizmetleri için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. “Asrın Felaketi” diye nitelendirdiğimiz depremlerde hayatlarını kaybeden tüm sağlıkçılarımızı rahmetle anıyor yaralanan her bir sağlıkçımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Rabbim böyle acı günleri bizlere tekrar yaşatmasın inşallah”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.