banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Başkan Beyazgül: Muhtarlar Gününde Muhtarları Kabul Etti


Başkan Beyazgül buluşmada muhtarların demokrasinin en önemli basamağı olduğunu belirterek "Şanlıurfa'nın inşasında muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz" dedi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili şehir merkezi ve kırsal bölgelerde görev yapan muhtarlarla görüştü. Şanlıurfa ile ilgili atılan her adımda muhtarların görüş ve önerilerini dikkate alarak çalışmalar yürüten Başkan Beyazgül, buluşmada bu yaklaşımını bir kez daha dile getirerek "Şehrimizin inşasında muhtarlarımızın çok önemli yeri vardır" dedi. 

MUHTAR KESTOP: BAŞKANIMIZ MUHTARLARIMIZLA SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE
Görüşmenin ardından muhtarlar adına bir açıklama yapan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesinin 4. yılı münasebetiyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül beyi ziyaret ettik. Gerek kırsal gerekse merkez muhtarlarımızla birlikte başkanımızla istişarelerde bulunduk. Başkanımızın muhtarlarımıza yönelik ilgi, alaka ve yakınlığı adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. 

BAŞKAN BEYAZGÜL: MUHTARLARIMIZ İLE BİRLİKTE ŞEHRİMİZİ İNŞA EDİYORUZ

Başkan Beyazgül de "Muhtarlarımız ile bugün yine bir arada olduk. Muhtarlarımızla çok verimli bir görüşme yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız demokrasimizin en önemli unsurlarındandır. Halkımızın ilk buluştuğu ve ayriyeten kendileri de kanaat önderleridir. Halkımız tüm sorunlarının çözümü için muhtarlarımızı kendilerine merkez edinmişlerdir. Muhtarlarımız ile bir arada olmak şehrimiz adına çok güzel gelişmelere yansıyacaktır. Onun için kendileri ile buluşmayı çok önemli buluyoruz. Bugünkü buluşmamızda yine şehrimize ilişkin konuları görüştük. Kendileri gayet vakur bir şekilde memleketimize ait bir kısım meseleleri dile getirdiler ve ayriyeten Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerini ilettiler. 9 Ekim Muhtarlar Günü'nün tüm muhtarlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah el ele vererek güzel Şanlıurfa'mızı hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
Buluşmada Başkan Beyazgül'e Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Faruk Bayuk ve STK ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Murat Müjdeci eşlik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.