banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

BAŞKAN BEYAZGÜL:” GENÇLİĞE YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR”

Başkan Beyazgül mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geçmişten günümüze, şanlı tarihimizin her anında, yüreğinde vatan ve iman sevgisi taşıyan gençlerimiz üzerine düşen her türlü fedakârlığı yapmış, bu necip milletin önemli bir parçası olmuştur. Bugün de aynı şuur ile yetişen gençlerimiz, ülkemizin hedeflerine kavuşması doğrultusunda en önemli güvencesi ve umududur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu önemli günü ülkemiz için son derece kıymetli olarak gördüğü gençlere armağan ederek onlara güvenini ortaya koymuştur. Geleceğimizin teminatı ve umudu olan pek kıymetli gençler 19 Mayıs, bu toprakların makûs talihinin değiştiği, yeni bir sayfanın açıldığı mukaddes bir tarihtir. 19 Mayıs, Türk Milletinin kendisine reva görülen akıbeti elinin tersiyle iterek tarihi yeniden yazdığı bir dönemin başlangıcıdır.

Bir millet, gençlerini iyi yetiştirebildiği ve onlara, kendilerini ispat edecek imkânlar sunabildiği sürece ilerleyebilir. Çünkü bugün bizlerin bulunduğu konumlara yarın gençlerimiz geleceklerdir. İşte bu nedenle bizler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır” sözü ışığında gençlerimize yaptığımız her hizmeti, aslında ülkemiz geleceğine yapılmış birer yatırım olarak değerlendiriyoruz.

“Sevgili gençler, geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez bu nedenle sizlerden tarihinizi, coğrafyanızı, kültürünüzü, gelenek ve göreneklerinizi iyi öğrenin araştırın. Eğer hangi zorluklardan bugünlere geldiğimizi görmek ve anlamak istiyorsak geçmişimizi bilmek zorundayız.

Bu bayramın, Koronavirüs salgını nedeniyle Şanlıurfa’nın cadde ve sokaklarında kutlayamadığımız son bayram olmasını umut ve temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki tüm yıllarda birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlayacağımız nice 19 Mayıs’lara kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tekrar kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ AKKUŞ 3 yıl önce

GENÇLİĞE COOOOOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPMIŞŞŞŞŞŞŞŞ.