banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Başkan Beyazgül, Gaziantep’te Yaşayan Şanlıurfalılarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılar için gece düzenlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazi Şehir Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılarla buluştu.

ŞANLIDER, Birecik, Bozova, Halfeti, Siverek ve Suruç derneklerinin katılımıyla Gaziantep’te düzenlenen Şanlıurfalılar Gecesine katılan davetliler Şanlıurfa sıra gecesi ekibinin seslendirdiği türkülere hep birlikte eşlik ettiler.

Gaziantep’te düzenlenen Şanlıurfalılar Gecesine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Yerel Politikalar Kurul Üyesi Dr. Hayri Baraçlı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, ile davetliler katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”ŞANLIURFA İLE GAZİANTEP RAKİP DEĞİL KARDEŞTİR”

Şanlıurfalılar buluşmasında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa ile Gaziantep’in rakip değil kardeş iki şehir olduğunu söyledi.
Başkan Beyazgül:”Şanlıurfalılar gittikleri yere kültürlerini götürürler, misafirperverliklerini götürürler, muhabbetlerini götürürler ama Şanlıurfalı olduklarını asla unutmazlar. Şanlıurfa’mız gelişiyor. Şanlıurfa büyük bir hazineye sahip biz de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin daha da gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Şanlıurfa tarihi, turizmi, gastronomisi, müziği ile kendini her geçen gün daha da geliştirerek sanayi şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Zaman zaman Şanlıurfa ile Gaziantep kıyaslanıyor. Şanlıurfa ile Gaziantep rakip değil kardeş ve kol kola yürüyor” ifadelerini kullandı.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise konuşmasına Şair Nabi’den bir dörtlük okuyarak başladı. Geceye katılımından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hoş geldiniz diyen ŞANLIDER Başkanı Erdoğan, “Biz ne kadar Urfalıysak o kadar da Antepliyiz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.