banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Başkan Beyazgül: Dualarımız Ve Yüreğimiz İzmir Halkı İle Beraber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İzmir’de yaşanan deprem sonrası evlerine giremeyen vatandaşlar için hazırladıkları gıda kolisi, hijyen paketi, yaşam malzemesi, battaniye ve çocuklar için oyuncaklardan oluşan bir TIR’lık yardım malzemesini İzmir’e gönderdi.

Büyükşehir Belediyesi İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,8’lik deprem sonrası harekete geçerek evleri yıkılan ve geceyi dışarıda çadırlarda geçiren vatandaşlar için seferberlik ilan etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir’deki depremzedelere bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İzmir Depremi Yardım TIR‘ının İzmir’e doğru yola çıkmasından hemen önce açıklamalarda bulunarak ‘’Dualarımız, yüreğimiz İzmir halkı ile beraberdir’’ dedi.

Başkan Beyazgül konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: 
‘’Yakın zamanda İzmir’de bir deprem oldu. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Yaralılarımız var hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Deprem nedeni ile birçok ev yıkıldı, birçok insanımız şuanda dışarıda ve ihtiyaç sahibi çok insanımız var orada. Biz buradan İzmirli hemşerilerimizin İzmirli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için orada ki ihtiyaç sahiplerine buradan bir tır dolusu malzeme gönderiyoruz. Elbette ki bugün yüreğimiz İzmir’le beraber, gönlümüz İzmir’le beraber ve İzmir’de mağdur olan her bir vatandaşımızla beraber. Aracımızda bin gıda kolisi var, 500 adet battaniye, 500 adet pike, 200 hijyen kolisi ve oradaki çocuklarımızı unutmamak adına bir kısım oyuncaklar gönderiyoruz. Bu yardımlarımızı tüm İzmir’de depremden zarar görenlere verilmek üzere gönderiyoruz. Ayrıca Şanlıurfa’mızın yine bu tür yardımlara hazır olduğunu bildiriyoruz. İhtiyaç olduğunda göndermeye devam edeceğiz. Bu yardımları Şanlıurfa’mız adına gönderiyoruz. Tekrardan İzmir’e ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’’

Açıklamaların ardından içerisinde her bir aileye bir ay yetecek düzeyde bin gıda kolisi,  500 adet battaniye, 500 adet pike, 200 hijyen kolisi ve oradaki çocukları unutmamak adına oyuncakların bulunduğu yardım TIR’ı İzmir’e doğru yola çıktı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.